Încă un transfer din Liga 1 pentru FC Hermannstadt! Sibienii nu vor să aibă nicio emoție în privința promovării

Aflată în cantonament în Antalya, FC Hermannstadt continuă să transfere jucători experimentați pentru a-și ușura parcursul către promovarea în Liga 1. Clubul sibian a realizat astăzi a cincea achiziție a iernii.

După Alexandru Coman, Alexandru Târnovan, Olivian Surugiu și Alexandru Curtean, gruparea antrenată de Alexandru Pelici a bătut palma și cu Cristian Danci (29 de ani). Mijlocașul central din Oravița a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaș, de unde au venit și Surugiu, respectiv Curtean.

„Ultimul transfer al echipei noastre este mijlocașul central Cristian Danci. În vârstă de 29 de ani, Cristian Danci s-a născut la Reșița și vine la FC Hermannstadt de la conjudețeana Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul central Cristian Danci are în palmares aproape 100 de partide jucate în Liga 1, iar în actualul sezon a evoluat în 20 de meciuri de campionat pentru gruparea medieșeană. De-a lungul carierei a evoluat pentru echipele FCU Politehnica II Timișoara, Liberty Salonta, FC Bihor Oradea, Fortuna Brazi, AFC Fortuna Poiana Câmpina, Metalul Reșița, FC Botoșani, Șoimii Pâncota și Gaz Metan Mediaș. Bine ai venit Cristi!”, a anunțat FC Hermannstadt pe site-ul oficial.

Cristian Danci a jucat în Liga 1 pentru FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș. La medieșeni s-a transferat în luna ianuarie 2016, iar în ultimul sezon a evoluat în 20 de partide, dintre care în 17 ca titular.

Foto: Dan TĂ‚UȚAN (Mediafax foto)

Pe aceeași temă