Încă un tânăr jucător român pleacă din țară pentru a juca într-o ligă inferioară din Germania. „Sunt condiții mult mai bune decât în eșalonul secund de la noi”

Încă un tânăr jucător român pleacă din țară pentru a juca într-o ligă inferioară din Germania.**

Portarul Angelco Prvulovic (21 ani), liber de contract după ce în această iarnă s-a despărțit de Metalul Reșița, „lanterna roșie” a Ligii 2, pleacă din România cu destinația Germania. Goalkeeper-ul originar din Râmnicu Vâlcea, lansat în fotbal de Centrul de Copii și Juniori al clubului din Zăvoi, va juca în Liga a VI-a din Germania, la echipa Spvgg 05 Frankfurt-Oberrad. 

„Am ajuns întâmplător la Frankfurt, prin intermediul unui impresar sârb, care era din Negotin, localitatea natală a tatalăi meu. Aici, în Liga a VI-a din Germania sunt condiții mult mai bune decât în eșalonul secund de la noi, din toate punctele de vedere. Patronul echipei la care sunt acum este român, se numește Vasile Antal. Eu sunt însă singurul român din lot”, a spus, pentru Liga2.ro, Angelco Prvulovic.

Prvulovic a evoluat în cariera sa pentru echipele: CSM Râmnicu Vâlcea, Delta Dobrogea Tulcea, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Metalul Reșița.

Alți doi fotbaliști vâlceni au ajuns în această iarnă în Liga a VI-a din Germania, Bogdan Geantă și Ovidiu Mihai, aceștia urmând să evolueze la Cosmos Aystetten, lângă Aubsburg.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă