În „războiul” Corona – Oțelul Larissa, alte episoade!

In afara litigiului pentru banii solicitati de gruparea prahoveana Otelul Larissa de la Corona Brasov, in contul transferurilor jucatorilor Martac si Stefan, 80.000 de euro in total, conflictul dintre cele doua parti „evolueaza”, ramificandu-se si in alte directii.

Ultima dintre ele – memoriul depus de clubul prahovean, care a fost pe masa Comisiei de Disciplina a FRF in sedinta din 13 februarie, prin care reprezentantul clubului prahovean, Adrian Teodorescu, a solicitat: „sanctionarea disciplinara a lui Emilian Dumitru Cernica, acela care detine calitatea de oficial al Coronei, cu masura suspendarii acestuia pe o perioada de 12 luni, incepand cu data pronuntarii hotararii, precum si aplicarea unei penalitati sportive de 300.000 de lei, dar si sanctionarea disciplinara a Asociatiei Sport Club Corona 2010 Brasov cu masura care consta in scaderea a 3 puncte din cele obtinute de aceasta structura sportiva in Campionatul National de Fotbal – Liga a II-a, in care aceasta este inscrisa si participa”!

Desigur, Corona s-a aparat impotriva acestor solicitari, Comisia dictand, pentru inceput, un alt termen – 20 februarie, pentru a judeca aceasta noua formulare a gruparii conduse de Adrian Teodorescu. Ramane de vazut daca acuzatiile echipei prahovene, unele foarte grave, privind semnatura lui Emilian Cernica pe actele clubului („Otelul prahovean” acuzand ca apar doua semnaturi distincte, pe inscrisuri diferite) stau in picioare, lucru pe care, foarte probabil, doar Parchetul il va putea decide.

Mașină vandalizată în „ziua judecății”

Intamplator, exact in ziua cand cele doua parti aveau „intalnire” la forul de judecata al FRF, masina vicepresedintelui de la clubul prahovean a fost vandalizata in Brasov. Astfel, au „aparut” cateva dungi, trase cu un obiect ascutit pe autoturism, fiind pentru a doua oara, in decurs de un an calendaristic, cand se intampla acest lucru. A urmat o sesizare la Politie si, desigur, asteptarea unui raspuns privind vinovatii, data precedenta „raspunsul” autoritatilor fiind … „AN” – adica autor necunoscut.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă