În căutarea atacanților

16 Dec. 2011, 19:57 Bursa transferurilor
În căutarea** atacanților

Linia ofensivă este compartimentul pe care cei de la FC Olt vor încerca să-l întărească în această iarnă. Aducerea unor jucători cu experiență, care să vină cu un plus în lupta pentru menținerea în Liga a II-a, reprezintă principala țintă a conducerii echipei slătinene.

Cele 14 goluri marcate, dintre care 11 pe teren propriu și numai 3 în deplasare, s-au dovedit insuficente pentru ca elevii lui Dan Oprescu să ocupe un loc deasupra liniei ce delimitează zona retrogradării. Staff-ul tehnic al grupării oltene caută atacanți cu o mai mare eficiență în fața porții, care să ajute echipa în încercarea de a rămâne în eșalonul secund. Scouterul clubului, Laurențiu Urâtu, spune că se poartă discuții pentru aducerea unor fotbaliști care să acopere posturile deficitare.

Urâtu speră ca jucătorii nou-veniți să fie utili echipei în returul campionatului. Fostul antrenor al celor de la FC Caracal crede ca lipsa de experiență a dus la pierderea unor puncte importante în stagiunea de toamnă.

După închierea primei jumătăți a sezonului, FC Olt Slatina ocupă poziția a 13-a în clasament, la doar un punct distanță de locurile care asigură supraviețuirea în Liga a II-a

sursa: Olt TV

foto: Gazeta Nouă

16 Dec. 2011, 19:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă