Ilie, al șaselea polist la Chiajna: „Îmi pare rău de Timișoara, sper să mă întorc într-o zi”

16 Jun. 2012, 17:10 Bursa transferurilor
Ilie, al șaselea polist la Chiajna:**

Florin Ilie s-a alăturat grupului ex-timișorean de la Chiajna în această săptămână, fiind al șaselea alb-violet care semnează cu ilfovenii. Fundașul central speră că se va întoarce cândva în Banat și regretă că n-a jucat cu Poli în prima ligă.

„Am avut și alte oferte de la echipe mai bune, am vrut să vin la Concordia pentru că aici am șansa de a juca, de a demonstra mie dar și celor care n-au încredere în mine. E Liga I, contează și asta. Îmi pare rău de Timișoara, sper să mă întorc într-o zi la Poli. Se poate spune că mă pot acomoda mai ușor aici, suntem șase acum”, ne-a spus Ilie.

Acesta s-a alăturat deja grupării de lângă capitală, cu care a semnat pe trei ani cu clauză de reziliere dacă echipa pică în Liga a II-a.

Regretul cel mai mare al fundașului ardelean e bineînțeles în legătură cu licența de Liga I. „Faptul că am promovat și nu ni s-a dat voie să jucăm în Liga I, că nu am apucat să joc cu Poli acolo, e cel mai mare regret. Noi eram foarte uniți, cu toate problemele de la club”, susține Florin Ilie. Acesta speră că clubul fanion al Banatului va continua măcar în Liga a II-a în noul sezon. „Sper ca la anul să promoveze și să ne întâlnim în Liga I, cine știe poate mă reîntorc”, a conchis fundașul care va împlini 20 de ani pe 18 iunie.

La Concordia Chiajna se află alți cinci ex-poliști: Lepmets, Belu, Rocha, Cârstea și Popovici. Ilfovenii l-au ofertat și pe Adrian Poparadu, dar mijlocașul nu a dat încă un răspuns. De jucătorii lui Poli se interesează și UTA, Dobricean fiind una dintre ținte.

25 de prezențe și un gol marcat, are Florin Ilie cu Poli în sezonul 2011-2012 al Ligii a II-a. Fundașul sosise liber de la Unirea Alba Iulia în vara lui 2010.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

16 Jun. 2012, 17:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă