Ignat, aproape de revenirea la Brăila! Pânzaru a renunțat deja la doi jucători

17 Jul. 2012, 11:58 Bursa transferurilor
Ignat, aproape de revenirea la Brăila!** Pânzaru a renunțat deja la doi jucători

prima certitudine este Dan Ignat * amicalele de la Galați, cu Dunărea și Oțelul II, sunt hotărâtoare pentru definitivarea lotului

După două amicale cu două formații din Liga a III-a, Conpet Cireșu și CSM Râmnicu Sărat, ambele susținute pe Municipalul brăilean, pentru elevii lui Alin Pânzaru urmează un prim test cu o formație din același eșalon, Dunărea Galați.

Pentru că meciul de miercuri se va disputa pe stadionul Dunărea de la ora 18.00, antrenorul brăilenilor a stabilit ca primele antrenamente din această săptămână să se deruleze la ora 18.00.

„Primul antrenament din această săptămână, cel de luni, l-am programat după-amiază, marți și joi vor fi câte două ședințe de pregătire. Vrem să pregătim partida cu Dunărea care va fi după-amiază. În urma celor două amicale de la Galați vom stabili lotul și apoi vom intra în cantonament”, a precizat Alin Pânzaru.

În altă ordine de idei, după testul de sâmbăta trecută, fundașul Dan Ignat are șanse foarte mari să revină la CF Brăila, dar s-au produs și două despărțiri pentru că Pânzaru a renunțat la Săndei și Rondan. Ceilalți jucători rămân deocamdată și vor fi testați și în amicalele din această săptămână.

În amicalul cu Dunărea Galați, CF Brăila va testa și doi fundași centrali timișoreni.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

17 Jul. 2012, 11:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă