Iftime trece la fapte: „Am început discuțiile pentru aducerea de jucători”

06 May. 2012, 16:53 Bursa transferurilor
Iftime trece la fapte:**

FC Botoșani a început pregătirile pentru sezonul următor. Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani a avut o primă discuție cu tehnicianul Costel Orac în vederea realizării mai multor transferuri astfel încât roș-alb-albaștri să aibă șanse reale la promovarea în liga I, în sezonul următor.

„Am început discuțiile pentru aducerea de jucători. Am discutat cu antrenorul. Vom vedea ce se întâmplă. Așa e la noi. Nu este o piață atât de coerentă și de clară. Apar soluții în secunda 95 a meciului”, a spus Valeriu Iftime.

Dacă finanțatorul botoșănean se gândește la sezonul următor, tehnicianul Costel Orac spune că așteaptă terminarea campionatului după care va stabili planurile de viitor. În același timp, el spune că își dorește doi jucători pe benzile laterale plus un vârf de atac.

„Deocamdată să ne atingem obiectivul și la final tragem linie. Noi ne grăbim să facem transferurile după care ne dăm cu palmele în cap că am fost neinspirați. Timpul e suficient. În funcție de ce vom putea din punct de vedere financiar vom transfera. Dacă obiectivul va fi promovarea e clar că ne mai trebuie jucători. Ne trebuie un vârf, ne trebuie pe zonele laterale”, a spus Costel Orac.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

06 May. 2012, 16:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă