Iftime insistă pentru Ionuț Matei!

21 Feb. 2012, 12:38 Bursa transferurilor
Iftime insistă** pentru Ionuț Matei!

Principalul finanțator al FC Botoșani nu a renunțat la gândul de al transfera pe Ionuț Matei. Valeriu Iftime speră ca atacantul să își încheie conturile cu FC Timișoara și să revină la Botoșani. Oficialul botoșănean este dispus să-i plătească lui Matei o parte din banii pe care acesta îi are de încasat de la Timișoara.

„Pe Ionuț Matei îl așteptăm să se refacă. Noi am vrut să îl luăm în vară. Am insistat foarte mult, a vrut să vină la Botoșani. El trebuie să își rezolve actele cu Timișoara. Poate că în condițiile acestea, cu accidentarea aceasta poate obține o dezlegare mai ușoară. Pe el nu l-au lăsat cei de la Timișoara să vină la Botoșani. Chivorchian a zis că vor să îl vadă la divizia A.

Ionuț Matei este așteptat la noi în condițiile în care își rezolvă cu actele, dar el va fi fotbalist abia din iarna viitoare. El are nevoie de adaptare după această accidentare. Am fost dispus să-i dau lui niște bani, erau câteva zeci de mii de euro pe care el trebuia să îi primească de la Timișoara. El renunța la o parte din banii pe care îi avea de luat de la Timișoara pentru a veni la Botoșani”, a spus Valeriu Iftime pentru BT online.

21 Feb. 2012, 12:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă