Iașiul l-a ratat și pe Gheorghiu

31 Jan. 2012, 10:32 Bursa transferurilor
Iașiul l-a ratat** și pe Gheorghiu

CSMS Iași a dat încă un rateu în tentativa de a-și întări lotul pentru retur. După ce Scărlătescu și Crăciun au refuzat gruparea din Copou, solicitând sume mult peste posibilitățile clubului, Iașiul l-a pierdut și pe Adrian Gheorghiu. Mijlocașul Vasluiului și-a dat în primă fază acordul de a veni în Copou, dar în cele din urmă a ales să rămână la Vaslui, pentru a încerca să-l convingă pe noul antrenor că merită să facă parte din lot.

„Gheorghiu a spus inițial că vine în Copou, după care mi-a trimis un mesaj și mi-a spus că a plecat în Antalya, la lotul Vasluiului. Acum nu-l mai vreau eu. Păi, dacă a spus că vine la Iași, trebuia să vină. Dacă nu vine când vreau eu, nu-l mai vreau”, a spus antrenorul Ionuț Popa.

Mai vrea 3 jucători

Tehnicianul a adăugat că mai are nevoie de 3 jucători noi, dar peste valoarea celor din lotul actual. „Pentru a întări lotul, mai am nevoie de trei jucători, un portar, un stoper și un vârf. Cei care vin trebuie să fie peste valoarea celor pe care îi am acum în lot. Dacă nu sunt mai buni decât cei pe care îi am eu, degeaba vin. Mai bine rămân cu lotul ăsta decât să aduc alții mai slabi. Rămâne de văzut, însă, dacă vine cineva, pentru că bani nu sunt. Nici să acceptăm toate pretențiile și să le dăm cât vor ei. Noi nu suntem ca alții”, a completat Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

31 Jan. 2012, 10:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă