Ianovschi a plecat de la SCM: Dulcea principal, Marincău secund

Ianovschi a plecat de la SCM:** Dulcea principal, Marincău secund

După câteva zile de antrenamente cu SCM Argeșul Pitești, tehnicianul Mihăiță Ianovschi a renunțat să mai pre­gătească echipa alb-violetă. Func­ția de antrenor principal a fost prelu­a­tă, de vineri, de secundul A­dri­an Dulcea, care va fi ajutat de Raul Marincău, fostul fundaș al echipei FC Argeș.

Marincău și-a terminat, de curând, contractul cu echipa de Liga a II-a FC Olt, iar la SCM Pitești, va avea funcția de antrenor – jucător. În altă ordine de idei, cu lotul alb-violeților se pregătesc Robert Stancu, care, în sezonul trecut, a jucat la FC Balș, Cătălin Giurgea, de la Școala Nicolae Dobrin, George Zaharia, care a încheiat, de curând, conturile cu CS Mioveni, Daniel Ghiță, care a mai evoluat în cariera sa la FC Argeș și la FC Olt, precum și portarul Ionuț Boșneag, care a evoluat la UTA, în precedenta ediție de campionat. Principalul grupării din Trivale speră la o clasare cât mai bună, în noul sezon. „Am început antrenamentele de aproape o săptămînă. Lotul pe care îl am acum este destul de numeros, dar sita va mai cerne. În aceste zile, am programat testele fizice și vom mai tria din jucători. Eu cred că putem termina sezonul în primele cinci locuri”, a spus Adrian Dulcea.

Amicale cu Chindia și FC Academica

SCM Pitești a fixat, pînă acum, două jocuri de verificare. Primul este programat pe 5 august, când alb-violeții vor evolua cu Chindia Tîrgoviște, iar cel de-al doilea, pe 8 august, când vor întîlni pe FC Academica Argeș. Principalul Adrian Dulcea vrea ca echipa să joace șase meciuri de verificare, pînă pe 30 august, când va începe un nou sezon în Liga a III-a. Primul meci oficial pentru SCM Pitești va avea loc miercuri, când alb-violeții vor întîlni, la Valea Ursului, pe AS Valea Ursului, în turul doi al Cupei României. Dulcea vrea ca echipa să ajungă cât mai departe în această întrecere, iar dacă se va putea, să aducă la Pitești o echipă de Liga I.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă