Ianc va semna un contract pe doi ani cu FC Botoșani: „Mă bucur că am reușit să fac pasul spre Liga 1”

Ianc va semna un contract pe doi ani cu FC Botoșani:**

Mijlocașul Sebastian Ianc a declarat, luni, că a ajuns la un acord cu conducerea grupării FC Botoșani pentru un contract valabil doi ani, transmite corespondentul Mediafax.

„Am ajuns la o înțelegere cu FC Botoșani, echipă cu care voi semna un contract pentru o perioadă de doi ani. Mă bucur că am reușit să fac pasul spre Liga I. Sunt conștient că la Botoșani va trebui să mă bat pentru un loc de titular cu jucători experimentați precum Croitoru sau Vașvari. Știu că FC Botoșani este o echipă bună, un grup unit, o echipă care anul trecut a făcut o treabă foarte bună. Eu am mai lucrat cu Leo (n.r. – antrenorul Leo Grozavu) la Luceafărul Oradea. Sper ca în noua ediție de campionat să avem rezultate bune și să avem o clasare cât mai bună”, a spus Ianc.

Sebastian Ianc are 27 de ani, poate evolua atât ca mijlocaș stânga cât și ca mijlocaș dreapta, și a jucat până acum la Luceafărul Oradea, Șimleul Silvaniei și FC Bihor.

Pe de altă parte, lotul echipei botoșănene a plecat, luni, într-un stagiu de pregătire la Târgu Neamț.

„De astăzi (n.r. – luni) și până la 27 iunie, mergem într-un stagiu de pregătire la Târgu Neamț, unde vom pune accentul pe pregătirea fizică. Spre finalul cantonamentului s-ar putea să disputăm și două meciuri amicale, dintre care unul cu Ceahlăul Piatra Neamț. La Târgu Neamț, urmează să se alăture lotului și jucătorii George Cârjan, Marius Croitoru, Istvan Fulop, Ionuț Ursu și Cătălin Vraciu, care au fost învoiți duminică”, a spus antrenorul Leo Grozavu.

Lotul deplasat de Grozavu la Târgu Neamț este format din David Lazar, Vasile Curileac, Călin Tiut (portari), Andrei Patache, Sergiu Homei, Sergiu Oltean, Răzvan Tincu, Ionuț Ursu, Răzvan Atudorei, Florin Acsinte, Valeriu Bordeanu (fundași), Claudiu Juncănaru, Marius Croitoru, Gabriel Vașvari, Claudiu Codoban, Mihai Bordeianu, Sebastian Ianc, Cristian Danci, Sebastian Ghinga (mijlocași), Attila Hadnagy, Istvan Fulop, Armand Svichi, Petre Ivanovici, Cătălin Vraciu (atacanți).

Sursa: Mediafax

Pe aceeași temă