Iacob vrea promovarea: „Sper și cred că putem face lucruri frumoase”

Iacob vrea promovarea:**

După ce și-a început cariera la Râmnicu Vâlcea, Victoraș Iacob și-ar putea agăța ghetele în cui tot în Zăvoi.

„Am venit pentru că am întâlnit persoane de mare caracter, mă refer la antrenorul Pelici și la patronul Rufă. Sper să ajut cât mai mult echipa din toate punctele de vedere. Sper și cred că putem face lucruri frumoase, sper să obținem promovarea, deși nu acesta e obiectivul, mentalitatea mea e să câștig mereu. Am venit ca jucător în primul rând, dar încerc și să îl ajut pe domnul Pelici cât pot și din postura ca secund. Când voi vedea că nu mai pot ajuta echipa ca jucător, mă voi îndrepta mai mult spre cariera de antrenor.

Îmi era dor de Vâlcea, este orașul unde am crescut, sunt suporteri deosebiți sper ca Râmnicu Vâlcea să revină în Liga I. Nu banii fac neapărat diferența în fotbal, deși e un lucru important, încercăm să formăm o echipă competitivă, care să obțină cât mai mult posibil” a spus Iacob.

Vâlceanul va rămâne la echipă, indiferent dacă aceasta se va muta sau nu. „Știu că există posibilitatea mutării echipei, domnul Rufă cunoaște cel mai bine aceste lucruri și cred că va lua decizia corectă, eu am discutat și mi-am dat acordul să lucrez, indiferent unde va fi formația. Sunt două echipe în oraș, dar nu mă interesează, important e ca CSM să meargă bine. Suntem adversari doar pe teren, apoi ne întâlnim și bem o cafea”

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă