Iacob și Raymond Balint, surprizele de la reunirea Tărlungeniului!

Iacob și Raymond Balint,** surprizele de la reunirea Tărlungeniului!

Liderul seriei C6, Unirea Tărlungeni, s-a reunit în această dimineață la baza proprie. Surpriza reunirii a reprezentat-o prezența portarului Florin Iacob. Jucătorul de 19 ani va continua la Tărlungeni, după ce oficialii Unirii și cei ai clubului FC Brașov au convenit aseară asupra unui împrumut pe alte șase luni.

La reunire au fost prezenți și alți trei jucători veniți de la Brașov: portarul Adrian Dărăbanț (jucător ce aparține de Unirea Tărlungeni), atacantul Alin Damian și fundașul Vlad Potecu. Mijlocașul Coronei, Alin Postolache, a fost împrumutat pentru șase luni la Tărlungeni și a efectuat astăzi primul antrenament.

O altă surpriză a fost cooptarea în lot a mijlocașului central Raymond Balint (19 ani), jucător împrumutat de la Viitorul Constanța, care în tur a evoluat în liga secundă din Ungaria.

În ceea ce îl privește pe Sorin Marin, jucător al Unirii Tărlungeni împrumutat până în vară la Corona, cele două părți nu au ajuns la un acord, și acesta va continua la liderul din B2. În perioada viitoare, doi jucători din Nigeria vor fi testați de antrenorul Laszlo Balint.

Președintele Unirii Tărlungeni, Kiss Iosif, încearcă zilele viitoare să perfecteze alte două transferuri definitive.

Optimism la reunire

Antrenorul Unirii este convins că formația sa va continua lupta pentru promovare și în retur. „A fost o vacanță lungă și sincer deja așteptam să începem pregătirea.  Din păcate, pauza competițională va fi și mai lungă, pentru că vom avea primul meci oficial abia în etapa a 4-a. Rămânem optimiști și privim cu încredere spre viitor. Poziția de lider ne conferă un anumit statut și ne obligă să continuăm această traiectorie ascendentă din punctul de vedere al evoluțiilor”, a declarat Balint.

Chestionat pe tema favoritei la promovare, el a adăugat: „Pot spune că prin transferurile făcute ne-am întărit, însă Fortuna Brazi a fost și rămâne favorită la câștigarea seriei. Vacanța a fost destul de lungă și cred că nu greșesc dacă spun că atât eu, cât și colegii mei așteptăm cu nerăbdare reunirea. Obiectivul nostru este să rămânem pe primul loc și la finalul campionatului. Ne bazăm pe o pregătire de iarnă impecabilă, dar și pe ambiția și seriozitatea de care am dat dovadă și până acum”, a subliniat George Vlăsceanu, aflat la al cincilea sezon consecutiv în tricoul Unirii.

„Urmează două luni de pregătiri intense, dar utile. Nu va fi ușor însă faptul că suntem pe primul loc, cu șanse reale de promovare, ne va face să trecem mai ușor peste această perioadă. Îmi doresc să fiu ferit de accidentări și sper din suflet să realizăm ceea ce multă lume vede ca fiind imposibil, promovarea în liga secundă”, a adăugat golgheterul și căpitanul echipei, Liviu Nicolaie.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Adrian Dărăbanț, Florin Iacob, Andrei Mureșan, Andrei Ticușan
Fundași: George Vlăsceanu, Bogdan Dobrea, Emanuel Popa, Căpățână Cosmin, Vasile Tatarciuc, Vlad Potecu, Alexandru Airinei, Rareș Mihalache.
Mijlocași: Daniel Toderașcu, Sergiu Brujan, Dan Bodeanu, Emil Zaharia, Emanuel Crețulescu, Codrin Airinei, Alin Postolache, Raymond Balint, Nicolae Cristea, Flavius Iaru.
Atacanți: Ciprian Pricop, Bogdan Lita, Alin Damian, Liviu Nicolaie, Bogdan Spătaru

Articol scris de Marius Gherman

Pe aceeași temă