Hurdubei și un golgheter din Liga 3 se vor prezenta la reunirea echipei FC Botoșani, acolo unde va ajunge și Tomozei

Pe lângă Marius Tomozei, de la CSM Râmnicu Vâlcea, la reunirea de pe 10 ianuarie a echipei FC Botoșani vor participa încă doi jucători din ligile inferioare. Cristian Pustai va testa un atacant și un mijlocaș în încercarea de a alcătui un lot puternic înainte de intrarea în play-out-ul Ligii 1.

Tudorel Tudorache (21 de ani, foto mic), împrumutat de FC Botoșani la Știința Miroslava, în Liga 3, se va prezenta la reunire, urmând a face parte din lotul pe care Cristi Pustai îl va deplasa în cele două cantonamente ale iernii, la Gura Humorului și în Antalya. Atacantul este, cu cele 10 goluri reușite în 13 meciuri, golgheterul echipei ieșene ce se află pe locul 4 în Seria I și care țintește promovarea. „Băiatul a fost monitorizat și am decis, de comun acord cu Cristi, să vină la pregătire. El este jucătorul FC Botoșani”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele echipei din Botoșani.

Alături de Tudorache, la primul antrenament din 2016 al echipei botoșănene va participa și mijlocașul Adrian Hurdubei (25 ani, foto principal, în roșu). Jucătorul talentat al lui SC Bacău ține de ceva vreme să se transfere la o echipă din Liga 1 și acum are posibilitatea să impresioneze și să semneze un contract. În prima partea a sezonului a evoluat în 15 meciuri și a dat două goluri.

Pe aceeași temă