Homneac, aproape de Rapid

03 Aug. 2012, 14:30 Bursa transferurilor
Homneac,** aproape de Rapid

Rapid si-a putea intari compartimentul ofensiv cu Tudor Homneac. Aflat in acest moment in cantonament cu FC Botosani la Campulung Moldovenesc, atacantul de 25 de ani nu a rupt gura targului in ultimul sezon, motiv pentru care ar putea fi cedat pe Areni sub forma de imprumut, in baza bunelor relatii dintre finantatorul Cornel Sfaiter si conducerea „ceferistilor”. In cazul in care mutarea se va concretiza, rapidistii ar urma sa acopere doar o parte din salariul pe care Homneac il castiga momentan la Botosani.

Imprumutul lui Kgb pe Areni este agreat si de antrenorul Ovidiu Murariu. „Este clar ca in acest moment ne mai trebuie jucatori, pentru a avea dubluri pe posturi. Homneac probabil o sa vina la Rapid. Ramane sa vedem cand si cum se va materializa acest transfer”, a recunoscut seful bancii tehnice rapidiste, care a mai lucrat cu Tudor Homneac la gruparile Cetatea Suceava si Juventus Falticeni.

Discutiile despre o eventuala repatriere lui Tudor Homneac ar putea fi reluate sambata cu ocazia meciului amical dintre Rapid Suceava si FC Botosani, programat cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Areni.

Sursa: Gazeta de Suceava

03 Aug. 2012, 14:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă