Hăisan și Camara au semnat cu CSMS

10 Feb. 2012, 16:04 Bursa transferurilor
Hăisan și Camara** au semnat cu CSMS

După două zile de discuții cu oficialii din Copou, portarul Cristian Hăisan a bătut vineri palma cu președintele Florin Prunea. Fostul goalkeeper al echipei CS Mioveni a semnat un angajament cu clubul CSMS Iași și va deveni astfel omul numărul 1 în poarta Iașiului în returul campionatului.

„Ne-am înțeles cu Hăisan, iar portarul a semnat contractul cu clubul. Și cu Camara ne-am înțeles. Antrenorul Ionuț Popa a fost mulțumit de randamentul jucătorului în pregătiri și în meciul amical cu FCM Bacău și am decis să-l legitimăm pe Yamoudou Camara. Este posibil ca în zilele următoare să mai vină și alți jucători”, a declarat președintele lui CSMS Iași, Florin Prunea.

Gică Mihali, antrenor secund

De asemenea, vineri a semnat contractul cu clubul și Gică Mihali, fostul internațional urmând să-l înlocuiască pe Narcis Ciocârlan în funcția de antrenor secund, acesta din urmă având probleme medicale.

Altfel, ieșenii vor disputa următorul meci amical al iernii sâmbătă, de la ora 12.00, în Copou, cu Rapid CFR Suceava, după care elevii lui Ionuț Popa vor primi vizita divizionarei a treia CFR Pașcani, marți.

Articol scris de Narcis Pohoață

10 Feb. 2012, 16:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă