Gueye Mansour a luat atitudine și a anunțat în ce condiții se întoarce la echipa pentru care a jucat în tur: „Altfel nu mai revin!”

Gueye Mansour a luat atitudine și a anunțat în ce condiții se întoarce la echipa pentru care a jucat în tur:**

Senegalezul Gueye Mansour (34 de ani) a fost zilele trecute la Horezu și a discutat cu primarul Nicolae Sărdărescu despre situația sa de la echipa Flacăra. Atacantul african s-a întors la Timișoara și așteaptă plata salariilor restante, urmând a reveni în localitatea vâlceană cel mai probabil pe 8 februarie, când este programul primul joc amical, cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

„Aștept zilele următoare să văd dacă se rezolvă un contract în străinătate, dacă nu, atunci rămân la Horezu. Eu am restante două salarii, am cerut să îmi fie achitate în această săptămână, altfel nu mai revin. Eu am respectat clubul, am muncit, am dat totul la antrenamente și jocuri, dar am plecat în vacanță fără bani. Cred că echipa a slăbit acum, după plecările lui Samson și Covalschi. Degeaba dai goluri, dacă încasezi mai multe”, a anunțat Gueye Mansour.

Dacă senegalezul continuă la echipa din Treapt, antrenorii Adrian Popa și Cristian Munteanu vor avea pentru returul Seriei a 4-a doi atacanți de top, Gueye Mansour și Florin Cioablă.

Articol scris de Adrian MUJEA
 

Pe aceeași temă