Goga negociază cu Dinamo! „Dacă el se va înțelege, atunci vom negocia și noi”

24 Jan. 2012, 12:21 Bursa transferurilor
Goga negociază cu Dinamo!**

Dorin Goga nu s-a înțeles nici cu Vaslui, nici cu cluburile din Ucraina cu care a negociat, iar acum tratează un transfer la Dinamo. Șansele ca „Poetul” să meargă în „Groapă” sunt însă foarte mici, din cauza salariului foarte mare pe care îl solicită. Patronul Timișoarei spune că l-a înscris pe Goga pe lista jucătorilor care ar putea fi vânduți sau împrumutați la inițiativa fotbalistului.

„Goga a discutat cu Vaslui, cu ucrainenii, iar acum discută cu Dinamo. Noi, clubul, nu suntem în negocieri cu Dinamo. Nu am vorbit cu Borcea. Goga are libertatea să își negocieze plecarea la un alt club și doar dacă el se va înțelege cu clubul respectiv, atunci vom negocia și noi. Eu, personal, consider că, în perspectiva în care clubul se reorganizează prin venirea autorităților locale în acționariat și vom fi mai puternici, Goga ar putea primi o ofertă de la noi de prelungire a contractului”, a explicat Marian Iancu situația atacantului.

Vor să o dea la pace cu Benfica

Iancu a expus și situația litigiului timișorenilor pentru transferul lui Laszlo Sepsi: „Urmează să avem o discuție cu cei de la Benfica, încercăm să rezolvăm problema cu Sepsi pe cale amiabilă, la fel cum am făcut și în cazul Magera. TAS doar a luat act de înțelegerea noastră cu Banik Ostrava, cu care ne-am înțeles pentru reeșalonarea datoriei”.

„Goga ne poate fi de folos, așa cum ar fi fost și Gigel Bucur. Dar, la fel cum a plecat Bucur, poate pleca și Goga, în cazul în care primește o ofertă de nerefuzat”, Marian Iancu, președinte FC Timișoara

Articol scris de Radu FAUR

24 Jan. 2012, 12:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă