Gloria începe pregătirile pentru liga a doua!

Gloria începe pregătirile pentru liga a doua!

Luni, 15 iulie ora 18,00 va avea loc primul antrenament al Gloriei în vederea participării în campionatul ligii a doua. Staff-ul tehnic format din Cristian Coroian, director tehnic și Sandu Negrean, antrenor principal a convocat pentru prima ședință de pregătire pe jucătorii care au terminat campionatul ligii întăi: Albuț, Bota, Oghinciuc, Țârcă, Hlinca, Iordache, Berceanu, Ionescu, Răzvan Radu, Stancu, Trestenicu, Feher, Enescu, Chițu, V. Pop, Antonache, Curtuiuș, jucătorii care au terminat junioratul în vară: Echim, Bolbos, Sîplăcan, Jarda, Antonescu, Guț, Brumă, Colța, juniorii Peica și Hasnăș.

Se vor prezenta de asemenea Fizeșan, la care i-a expirat împrumutul la Corona Brașov și Roșu, un mijlocaș de 23 ani transferat de la Luceafărul Oradea. În urma desfășurării trialului pentru luni au fost chemați: Mario, Bucur, Moț, Moga, Mariș, Budăcan, Roman, Rogozan.

Tot la primul antrenament sunt așteptați și foștii jucători bistrițeni: Nalați, Dinu Sânmărtean, Chibulcutean, Radu Mărginean, Dan Matei, Pădurariu.

De la reunirea lotului vor lipsi Dolha și Oprea cărora le-au expirat contractele cu Gloria, precum și Kanon, Mor, Cubilla care deși se află sub contract cu clubul, n-au primit autorizațiile de muncă din partea Inspectoratului General de Stat pentru Emigrări. Tot la capitolul absențe îl amintim pe Cătălin Bucur care se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită în returul campionatului încheiat.

Întrucât o serie de noi jucători, dintre care mulți care au evoluat campionatul trecut în liga a doua, și-au manifestat dorința de a juca la Gloria, conducerea clubului va organiza în zilele de marți, miercuri și joi dimineața un nou trial la care și-au anunțat participarea un număr de 20-22 jucători.

Sursa: Sportul Bistrițean

Pe aceeași temă