Ghiviziu, al patrulea jucător care a părăsit Rapidul

13 Jul. 2012, 17:04 Bursa transferurilor
Ghiviziu,** al patrulea jucător care a părăsit Rapidul

Alexandru Ghiviziu ingroasa lista plecarilor de la Rapid. Mijlocasul de 24 de ani si-a luat astazi actele de transfer si a devenit astfel al patrulea jucator care paraseste gruparea „ceferista” in pauza competitionala din aceasta vara, dupa golgheterul Sascha Marinkovic, Paul Tincu si Cornea Cornea.

Exclusi din lot inainte ultimei etape a sezonului precedent, in urma unei excapade bahice petrecuta in cantonamentul echipei, Bosancu, Suleru, Oniu si Jalba raman deocamdata in stand-by, conducerea clubului urmand sa aiba o discutie despre o eventuala reprimire a celor patru la antrenamente pe parcursul saptamanii viitoare, atunci cand se va clarifica si situatia veteranului Dorin Semeghin, care urmeaza sa primeasca o noua oferta de prelungire a contractului din partea oficialilor rapidisti.

In coada de peste a ramas si transferul celor trei jucatori pusi pe liber de gruparea FC Botosani, este vorba de sucevenii Andrei Rohetki, Daniel Balan si Alexandru Vrabie. Chiar daca nu ar spune „nu” unei eventuale veniri a acestora pe Areni, conducerea „ceferistilor” s-a lovit inca inca din prima runda de negocieri de pretentiile salariale emise de jucatori, mult peste posibilitatile actuale ale clubului Rapid.

Sursa: Gazeta de Suceava

13 Jul. 2012, 17:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă