Ganea nu l-a păstrat la ACS Poli, Popa îl vrea la UTA. Noua achiziție a arădenilor Antrenorul așteaptă la antrenamente și un „fotbalist bun care nu-și găsește echipă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Jul. 2018, 15:05 Actualizat: 10 Jul. 2018, 15:06 Bursa transferurilor
Ganea nu l-a păstrat la ACS Poli, Popa îl vrea la UTA. Noua achiziție a arădenilor  Antrenorul așteaptă la antrenamente și un „fotbalist bun care nu-și găsește echipă”

UPDATE: ACS Poli Timișoara a anunțat astăzi, în conferința de presă dinaintea plecării în cantonamentul de la Poiana Brașov că Lucian Oprea a fost împrumutat la UTA.

„Lucian Oprea a fost împrumutat pentru un an la UTA”, a scris ACS Poli pe site-ul oficial.


 

După Vădrariu și Enescu, Ionuț Popa ar putea apela la un alt fost elev de-al său de la ACS Poli Timișoara. Este vorba despre mijlocașul central Lucian Oprea (foto), pe care Ionel Ganea nu l-a luat în cantonamentul de la Poiana Brașov și pe care impresarul Cristea Opria vrea să-l direcționeze spre alte zări.

UTA pare o variantă bună, atâta timp cât Ionuț Tănase nu mai are concurență pe post după ce Amir Jorza a refuzat prelungirea contractului cu „roș-albii”. Mai mult, fotbalistul timișorean e și mai obișnuit să facă faza defensivă, un număr 4 clasic, fiind unul dintre rivalii „alb-violeți” pentru generația ”98 a lui Petre și Man. Ultima încleștare dintre cele două echipe a avut loc în urmă cu doi ani, la Deva, în finala Cupei României Elite, câștigată de arădeni cu 3-2, acolo unde Oprea a fost titular.

„Suntem în tratative cu un puști de la Timișoara, să vedem dacă putem să-l luăm”, a recunoscut Ionuț Popa la emisiunea Glasul Tribunei de la TV Arad.

Tot „Mister” a mai vorbit luni seară de completarea lotului cu încă un portar, dar și un fundaș central, care au fost deja identificați și sunt așteptați la Arad în zilele următoare. „În plus, ca toate echipele, mai așteptăm un fotbalist bun care nu-și găsește echipă și pe care vom încerca să-l convingem să vină la UTA. Dar, situația financiară a clubului rămâne grea. Cu excepția unor mici scântei, nimeni din oraș, mă refer la firmele importante din Arad, nu ne ajută. De exemplu, mă surprinde neimplicarea Uzinei de Vagoane călatori, prin domnul Valer Blidar, căruia îi port respect. Este un om valoros al Aradului, nu știu de ce nu se apropie de noi. Și mai sunt și alții. La Timișoara era altceva. Chiar dacă echipa avea datorii mult mai mari și nu a primit bani de la primărie în ultimii ani, aveam mulți sponsori de partea noastră, care ne-au salvat de fiecare dată”, a mai spus Popa.

În fine, acesta și-a manifestat din nou îngrijorarea despre ritmul și calitatea lucrărilor de montare a gazonului sintetic de pe arena „Motorul”. Coincidență sau nu, chiar luni seară, pe arena din Aradul Nou a ajuns și Gheorghe Falcă, pus la curent de ceea ce se întâmplă acolo de Alexandru Meszar. Primarul a promis că va avea grijă ca toți termenii din contractul semnat cu ISCHIA Sport să fie respectați, iar standardele să fie respectate.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Jul. 2018, 15:05 Actualizat: 10 Jul. 2018, 15:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă