Fotbaliștii râmniceni, la „mare căutare” în Liga a II-a

29 Dec. 2011, 10:02 Bursa transferurilor
Fotbaliștii râmniceni,** la

Parcursul bun al divizionarei „C” CSM Râmnicu Sărat în turul Ligii a III-a la fotbal a atras atenția asupra jucătorilor care se află sub comanda lui Marian Roșu. Printre cei vizați de un transfer în pauza competițională se află fundașul central Vasile Popa, mijlocașii Roman și Lazăr, precum și atacantul Valentin Lungoci.

Valeriu Sfințeș, președintele râmnicenilor, a declarat în nenumărate rânduri că singura modalitate în care gruparea râmniceană se poate „despărți” de jucătorii săi este ca oferta primită pentru un anumit fotbalist să convină deopotrivă clubului, cât și jucătorului.

Lazăr, primul pe listă

Marius Lazăr este printre primii care poate părăsi gruparea râmniceană. Pentru tânărul jucător al CSM Râmnicu Sărat, supranumit „piticul atomic”, și-au arătat interesul mai multe echipe atât din Liga a III-a, cât și din eșalonul II. FCM Bacău și ABC Stoicescu sunt principalele formații care s-au interesat de mijlocașul care a terminat junioratul la Gloria Buzău. De altfel, președintele Sfințeș a fost contactat de oficialii grupării băcăuane pentru a cere detalii despre Lazăr. Nicolae Anton, actualul antrenor al formației buzoiene ABC Stoicescu, nu și-a ascuns dorința de a-l avea pe „piticul atomic” la dispoziție în returul sezonului.

„Lazăr este un copil foarte cuminte cu potențial, care are toate premisele de a urca la un nivel care să îi permită să trăiască din fotbal. Dacă el și-ar dori să vină la Buzău, iar transferul s-ar concretiza în condiții financiare bune pentru el, m-aș bucura enorm”, a precizat Anton, care l-a antrenat pe Lazăr și în perioada junioratului, precum și la Gloria Buzău, în liga secundă.

Lungoci și Roman ascultă de „Vioară”

Atacantul Valentin Lungoci este unul dintre principalii jucători urmăriți de divizionara secundă FC Brăila, grupare antrenată de Ion Viorel, fostul antrenor și jucător al Gloriei Buzău. În aceeași situație se află și mijlocașul Roman, care, deși a revenit după o accidentare grafică, este „în cărți” pentru un transfer lângă Dunăre.

Un avantaj al celor doi îl constituie faptul că am mai lucrat alături de „Vioară” pe când acesta antrena formația Petrolul Berca. În meciul disputat la Buzău, dintre ABC Stoicescu și CSM Râmnicu Sărat, partidă încheiată cu Victoria râmnicenilor, gruparea brăileană și-a trimis „iscoadele” pentru a urmări jucătorii celor două formații.

Înapoi acasă

Rezultatele obținute de Politehnica Galați în ultimele etape ale Ligii a III-a, de când pe banca tehnică a gălățenilor a fost instalat Mihai Barbu, fostul portar al Gloriei Buzău, au mărit șansele echipei de lângă Dunăre de a se salva de la retrogradare. Noul technician al Politehnicii și-l dorește pe Popa în formația sa, mai ales că „Popică” a mai evoluat pentru Poli. Un avantaj pentru fundașul râmnicean ar fi faptul că ar urma să evolueze în orașul de baștină.

sursa: Opinia

29 Dec. 2011, 10:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă