Fortuna i-a luat fața lui Dinamo pentru transferul lui Schuller! Astra îl vrea și ea pe fundaș

Fortuna i-a luat fața lui Dinamo pentru transferul lui Schuller!** Astra îl vrea și ea pe fundaș

Fortuna Brazi, echipa antrenată de Edi Iordănescu, îi acordă 30.000 de euro lui Eduard Schuller (18 ani) la semnătură, dublu față de cât vrea să dea Dinamo. Astra este interesată la rândul ei de Schuller, giurgiuvenii având cele mai mari șanse pentru a obține semnătura internaționalului Under 19.

Lotul lui Dinamo ar fi trebuit să se întărească de mai multe zile cu un fundaș central de mare perspectivă, Eduard Schuller. Jucătorul de 18 ani al Unirii Alba Iulia era așteptat în „Ștefan cel Mare”, dar tranzacția a intrat în impas, chiar dacă roș-albii aveau hârtie de la clubul ardelean pentru ca fotbalistul să se antreneze sub comanda lui Țălnar. În acest moment, Schuller are mai mult oferte, iar cea mai avantajoasă financiar vine, în mod surprinzător, din liga a treia. Fortuna Brazi, echipă antrenată în prezent de Edi Iordănescu, îi oferă fotbalistului 30.000 euro la semnătură, adică dublu față de cât dau „câinii”. Mai mult, prahovenii sunt dispuși să-i achite fundașului, lunar, o sumă de aproximativ 5.000 de euro, peste cei 4.500 pe care îi oferă Dinamo. Pe lângă Fortuna, o altă echipă care insistă pentru serviciile tânărului jucător este Astra Giurgiu, formația antrenată de Sinescu fiind în pole-position pentru a-l lua pe stoper.

Inițial, Dinamo a trecut în contract o clauză care spunea că Schuller va câștiga doar 2.500 de euro dacă va merge la Dinamo II. Jucătorul a refuzat, iar „câinii” au scos ulterior aceast punct din contract. Însă chiar și așa, actele nu s-au semnat.

Articol scris de Mircea DOMINTE

Pe aceeași temă