Firțulescu își caută echipă după ce transferul la CFR Cluj a picat. Mijlocașul are oferte de la două echipe din Liga 2

Liber de contract după despărțirea de Dinamo, mijlocașul de bandă Dragoș Firțulescu este la Râmnicu Vâlcea, unde se pregătește singur. 

Jucătorul a efectuat pregătirea de iarnă cu CFR Cluj, însă problemele de acolo au făcut ca el să nu poată fi legitimat, iar acum așteptă alte oferte. „Am fost sunat de antrenorul Eugen Trică și am ajuns la CFR Cluj. Totul a fost în regulă, ne-am înțeles și cu contractul, apoi am plecat în cantonament cu echipa. Când ne-am întors din cantonament, mi s-a spus că nu mai pot face transferuri. Dacă într-adevăr este așa, nu are nimeni nicio vină, le mulțumesc celor care au avut încredere să mă cheme acolo. În antrenorul Eugen Trică am foarte mare încredere, pentru că am trăit cu el un episod la Arad în care am fost uniți, îl cunosc ca fiind un om foarte exigent și corect. Cred că am mulțumit prin evoluțiile mele, în cele trei amicale în care am fost folosit câte o repriză, am marcat două goluri, se spune că ultima impresie contează” a declarat mijlocașul.

Dragoș Firtulescu este în discuții cu mai multe echipe de Liga a II-a, printre care CS Mioveni și Metalul Reșița. „Sunt la Vâlcea, unde am cunoscut oameni de încredere și unde sunt cei mai apropiați prieteni. Mi-ar face plăcere într-o zi să joc pentru acest club. Acum mă pregătesc singur, am un program de la un preparator fizic cu care am lucrat în Ungaria. Iau în calcul orice ofertă, chiar și din liga a II-a, pentru că am nevoie de meciuri și trebuie să am continuitate. E foarte greu să mai prind în Liga I, toate echipele și-au făcut lotul, eu am fost puțin încurcat cu situația de la CFR Cluj, dar am muncit mult în ultimii doi ani, m-am pregătit bine și am ajuns la un nivel foarte bun din punct de vedere fizic. Cât timp eu am fost coleg cu fotbalul, sunt convins că fotbalul mă va răsplăti, la un moment dat. Visul oricărui fotbalist este să joace în afara țării, unde este mai multă seriozitate și se mai investesc bani” a mai spus Firțulescu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă