Filip și Roman în stand-by? „Nu am discutat cu clubul pe tema celor doi”

23 Dec. 2011, 13:06 Bursa transferurilor
Filip și Roman în stand-by?**

Nimic nou în ceea ce privește transferul lui Steliano Filip și Alin Roman la Poli. De când Gheorghe Chivorchian a avansat ipoteza ca cei doi să joace din primăvară în alb-violet, discuțiile dintre club și LPS Banatul n-au mai avansat deloc. Totuși, directorul instituției, Marius Cociu, e convins că în cazul unei oferte concrete, se va găsi o soluție care să mulțumească ambele părți.

„Filip și Roman pot merge oriunde, și la Politehnica, dar și la altă echipă. Noi dorim ca ei să ajungă la Poli, dar nu e suficient să ne dorim numai noi. Trebuie să avem un dialog cu clubul și cu siguranță vom găsi o soluție comună, care să mulțumească ambele părți. Ultimul dialog între noi și cei de la Poli s-a derulat cam demult, însă nu pe tema celor doi. S-a vorbit despre colaborarea firească dintre Politehnica Timișoara și LPS Banatul. Cu mine nu s-a discutat despre Filip și Roman. Chiar ieri am vorbit cu partenerul nostru, cu domnul Pitpaiac, iar dânsul spunea că nici pe el nu l-a căutat nimeni. Dacă vor fi doriți într-adevăr de Poli, sunt convins că ne vor contacta și vom găsi cu siguranță o soluție. Pentru Filip mai avem o ofertă de la o echipă de prima ligă din România”, a declarat directorul Liceului „Banatul”, Marius Cociu.

Un alt junior de națională e în vizorul lui Poli

Pe lângă Filip și Roman, alb-violeții mai sunt interesați de un alt tânăr fotbalist, coleg de generație cu cei doi, la naționala U17. Este vorba despre Ionuț Petresc, de la Mureșul Deva. Fundașul dreapta în vârstă de 17 ani a fost titular în 11 meciuri pentru gruparea de sub Cetate în acest tur de campionat, având o evoluție apreciată chiar în meciul direct cu Poli.

Un alt tânăr de perspectivă care a atras privirile lui Vali Velcea e Bogdan Vătăjelu, de la CSM Râmnicu Vâlcea, un mijlocaș în vârstă de 18 ani, cu 1168 de minute în picioare în prima jumătate a campionatului ligii secunde.

Sursa: Banat Sport

23 Dec. 2011, 13:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă