Feroviarii se gândesc la viitor! Grozoni merge la CFR

30 Dec. 2011, 14:30 Bursa transferurilor
Feroviarii se gândesc la viitor!** Grozoni merge la CFR

Dani Grozoni, unul dintre puștii minune ai LPS Banatul Timișoara, a intrat în atenția clujenilor după ce a impresionat în Liga a III-a. Mijlocașul lateral a fost dorit mai întâi de „U” Cluj dar se va pregăti din ianuarie cu feroviarii.

Grozoni a fost titular al generației ’94 a Banatului, campioană națională și în acest an, și a fost împrumutat în noul sezon la Bihorul Beiuș. În primul tur de Liga a III-a, juniorul în vârstă de 17 ani a fost integralist și a marcat de patru ori. A fost dorit mai întâi de „U” Cluj, însă rivala CFR-ului nu s-a înțeles cu beiușenii. Unul dintre oamenii cheie în trecerea lui Grozoni la CFR e fostul antrenor al Beiușului, Adrian Anca.

„Mă bucur că am făcut pasul la seniori și m-am putut acomoda repede, asta și datorită lui Adi Anca. La început nu m-am înțeles cu cei de la Beiuș dar datorită lui m-am întors. Mă bucur că o să ajung la o echipă ca CFR. Îi apreciez pe Bastos, De Zerbi și Weldon, mă asemăn cu primul!”, a spus Grozoni pentru liga2.ro.

Alți jucători de mare perspectivă ai Banatului care și-au găsit echipe cu nume sunt: D. Boldor (AS Roma), D. Buia și Dobrosavlevici (ambii Dinamo). În timp ce Steliano Filip și Alin Roman sunt aproape de Poli Timișoara și Getafe!

Articol scris de Cornel BIHOLARI

30 Dec. 2011, 14:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă