Ferariu cere plata în avans a șase salarii pentru a veni la Rapid! Sucevenii îi spun pas

Ferariu cere plata în avans a șase salarii pentru a veni la Rapid!** Sucevenii îi spun pas

Rapid Suceava pare ca a renuntat la ideea achizitionarii fundasului Constantin Ferariu de la concitadina Sporting. Motivul pentru care cele doua parti nu au ajuns la o intelegere este reprezentat de pretentiile financiare exagerate ale jucatorului, care a solicitat pentru a semna cu „ceferistii” plata in avans a sase salarii, in cuantum total de aproape 25.000 de lei.

„Noi i-am oferit un salariu pe care am crezut de cuvinta. N-am ajuns insa la nicio intelegere cu Ferariu si probabil nici nu vom ajunge pentru ca pretentiile lui sunt exagerate. Nu-i putem oferi acei bani”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Pe de alta parte, „alb-visiniii” au demarat tratativele pentru repatrierea portarul Andrei Rohetki, aflat sub contract cu divizionara a treia FCM Dorohoi. „Rohetki este o solutie sigura pentru postul de portar. Am purtat o prima discutie referitoare la venirea lui la Rapid, iar acum asteptam un raspuns din partea lui”, a precizat secundul „ceferistilor”. Rohetki a lipsit de la primul antrenament al botosanenilor.

In alta ordine de idei, conducerea clubului a ajuns la un acord cu mijlocasii Flavius Chisu, Marius Dobos si Dragos Boboc, cei trei urmand sa evolueze pentru Rapid in returul campionatului. Lista de achizitii ramane insa deschisa, stafful tehnic de pe Areni fiind in asteptarea altor cinci jucatori. „Sigur o sa mai vina jucatori noi. Mai vrem un portar, doi atacanti si doi mijlocasi”, a mai spus Bogdan Tudoreanu.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă