FCM Târgu Mureș, aproape să-l piardă pe Bumba! Sabău îl vrea la Rapid

18 Jun. 2012, 15:44 Bursa transferurilor
FCM Târgu Mureș, aproape să-l piardă pe Bumba!** Sabău îl vrea la Rapid

Unul dintre cei mai promițători tineri jucători români care a debutat în această iarnă și la echipa națională este dorit de Rapid. Claudiu Bumba are 18 ani și a fost elevul lui Ioan Ovidiu Sabău la FCM Târgu Mureș. Numit la Rapid, Sabău îl vrea pe talentatul jucător sub comanda sa.

Tatar Bela, președintele grupării mureșene, a recunoscut interesul giuleștenilor pentru jucătorul său și spune că este dispus să demareze negocierile pentru realizarea mutării. „Dacă Rapidul vine cu bani suntem dispuși să negociem. Giovani Becali va stabili prețul său, pentru că dânsul e agentul jucătorului. Momentan nu am discutat cu nimeni de acolo”, a declarat Bela pentru citynews.ro

Cunoscută fiind relația de rudenie pe care Giovani o are cu patronul Stelei, roș-albaștrii ar putea apela la impresar pentru a-l convinge să semneze cu echipa lui Reghe. Mijlocașul putea fi deja în curtea Stelei încă de acum câțiva ani. Primul antrenor al jucătorului a dezvăluit că Valeriu Argăseală a decis că Bumba „nu are față de Steaua”, iar Becali a confirmat că jucătorul a fost „interzis” la Steaua. Totul s-a petrecut în momentul în care Steaua a inaugurat Academia.

Bumba este considerat unul dintre cei mai promițători jucători români. La doar 18 ani, Victor Pițurcă l-a chemat la națională, pentru stagiul din Antalya de la finalul lunii ianurie, fiind astfel cel mai tânăr debutant din ultimii 38 de ani. Claudiu Bumba a fost și pe lista lui Udinese, clubul din Serie A urmărindu-l pe jucător la câteva meciuri.

600.000 de euro este cota lui Bumba pe transfermarkt.de

18 Jun. 2012, 15:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă