FC Olt vrea să se salveze de la retrogradare cu jucători de la Severin

11 Jan. 2012, 15:17 Bursa transferurilor
FC Olt vrea să se salveze de la retrogradare** cu jucători de la Severin

Vigariu, Irimescu, Crușoveanu. Fotbaliști ce au evoluat în turul campionatului pentru Gaz Metan Severin, care sunt doriți din această iarnă în lotul celor de la FC Olt. Antrenorul Dan Oprescu speră ca în scurt timp să apară primele certitudini în privința campaniei de transferuri a pauzei competiționale.

Au ca obiectiv menținerea în Liga a II-a și își doresc să achiziționeze fotbaliști care să aducă un plus echipei în returul de campionat. Gaz Metan Severin reprezintă una dintre pistele urmărite de oficialii celor de la FC Olt. „Principalul” Dan Oprescu spune că până în prezent lucrurile nu au avut finalitate deoarece unii dintre jucătorii cu care s-a discutat își negociază în această perioadă rezilierea contractelor.

„Am discutat cu mai mulți jucători, Vigariu, Irimescu, Crușoveanu. Avem nevoie de fundaș central, mijlocaș de bandă, atacant și bineînțeles că suntem deschiși la orice jucător care este de valoare și poate aduce un plus echipei noastre”, a spus tehnicianul.

Dinamo II București este una dintre echipele pe care FC Olt le va întâlni în partidele de verificare ale iernii. FC Argeș și CSM Râmnicu Vâlcea sunt alți parteneri de amicale ale elevilor lui Oprescu.

„Avem trei meciuri amicale până la plecarea în cantonament, cu echipe de Liga a III-a. După cantonament jucăm cu echipe de Liga a II-a, primul meci cu Dinamo II, al doilea cu FC Argeș, al treilea jucăm cu Motru, pentru că nu a confirmat CS Mioveni, și ultimul meci, înaintea începerii returului, jucăm cu CSM Râmnicu Vâlcea”, a mai spus Dan Oprescu.

Conducerea formației oltene este interesată și de doi tineri jucători ce au evoluat în turul campionatului pentru FC Maramureș Universitar Baia Mare, Roman și Filip. Totodată, slătineanul Mircea Voicu ar putea reprezenta o soluție pentru echipa antrenată de Dan Oprescu, iar în acest sens s-ar putea demara discuții cu cei de la Alro. Pauza competițională poate aduce modificări și la nivel executiv, dorindu-se aducerea în funcția de președinte a unui om de fotbal cu experiență.

Sursa: Olt TV

11 Jan. 2012, 15:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă