FC Clinceni l-a pierdut și pe Nicolae Mușat. Fundașul revine în Liga 1

FC Clinceni l-a pierdut și pe Nicolae Mușat.** Fundașul revine în Liga 1

Transferul la FC Academica Clinceni, în Liga 2, a reprezentat o relansare a carierei nu numai pentru Gabriel Matei, care în această iarnă a semnat cu ASA Târgu Mureș, ci și pentru Nicolae Mușat (29 ani). Fostul fundaș al echipelor Dinamo, Astra, Urziceni, Vaslui, „U” Cluj sau Concordia semnase cu echipa lui Laszlo Balint pe parcursul sezonului de toamnă, însă evoluția sa din cele 12 meciuri pe care le-a bifat la ilfoveni a atras atenția unui club din Liga 1. Mușat n-a stat pe gânduri atunci când a fost ofertat de FC Botoșani și a primit acceptul conducătorilor de la Clinceni de a se transfera și juca din nou în prima ligă din țara noastră.

Nicolae Mușat se desparte de FC Academica Clinceni, după ce a ajuns la un acord cu prim-divizionara FC Botoșani, anunță pagina de Facebook a grupării ilfovene din Liga 2. Adus pe parcursul primei părți a campionatului, fundașul stânga a debutat în tricoul Clinceniului în etapa a șasea, în Giulești, pe 1 octombrie 2015, iar de atunci a evoluat titular în toate cele 12 partide rămase până în pauza de iarnă. În această perioadă, Mușat a înscris și două goluri, cu Rapid CFR Suceava și Oțelul Galați.

„M-am simțit foarte bine la Clinceni, am găsit un grup gata format în care am reușit să mă integrez imediat. A fost o etapă importantă și reușită din cariera mea, iar pentru asta țin să le mulțumesc tuturor de la Clinceni”, a spus Mușat în momentul despărțirii de FC Academica Clinceni.

Astfel, gruparea manageriată de Bogdan Apostu, pierde în această iarnă încă un jucător important din prima parte a sezonului.

A treia clasată din Seria I a Ligii 2 se va reuni luni, 18 ianuarie, la baza proprie de la Clinceni.

Pe aceeași temă