FC Botoșani va mai trimite jucători la FCM Dorohoi

29 Dec. 2011, 12:05 Bursa transferurilor
FC Botoșani** va mai trimite jucători la FCM Dorohoi

Oficialii FC Botoșani au anunțat că la fel ca la începutul acestui sezon și în această pauză competițională jucătorii care nu vor intra în atenția conducerii tehnice a grupării pentru retur, vor fi cedați sub formă de împrumut și direcționați către divizionara C, FCM Dorohoi.

„În continuare vom ceda jucători la Dorohoi pentru a crește valoarea echipei și pentru a o ajuta să-și îndeplinească obiectivul, menținerea în Liga a III-a”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani.

Printre cei vizați de un împrumut la gruparea pregătită de Vespazian Colban se numără Eduard Sandu, Mihai Bordeianu și Andrei Rohețki, jucători care nu au fost de bază în acest tur nici sub comanda lui Marius Popescu și nici a lui Costel Orac. În tur, Eduard Sandu a adunat 103 minute de joc, Mihai Bordeanu 46, iar Rohețki 270 de minute.

Nu este exclus ca pe această listă să fie trecut și mijlocașul Alex Vrabie, care vine după o accidentare gravă și va avea nevoie de jocuri în picioare pentru a reveni la forma din trecut.

Sursa: Monitorul de Botoșani

29 Dec. 2011, 12:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă