FC Botoșani s-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Sergiu Buș: „Așteptăm decizia jucătorului”

FC Botoșani s-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Sergiu Buș:**

După ce a ratat transferurile atacanților Răzvan Neagu și Attila Hadnagy, FC Botoșani este aproape de a da o lovitură pe piața transferurilor.

Oficialii grupării moldovene s-au înțeles cu conducerea campioanei țării pentru împrumutul până în vară al atacantului Sergiu Buș. „Ne-am înțeles cu CFR Cluj pentru împrumutul lui Buș. Clubul și-a dat acordul, iar în acest moment așteptăm decizia jucătorului. Am vorbit cu el și mi-a spus că trebuie să se consulte și cu familia înainte de a lua o hotărâre. Așteptăm răspunsul lui în două zile. Dacă acceptă, va juca la noi sub formă de împrumut până în vară, existând pe urmă posibilitatea să-l cumpărăm sau să-l deținem în coproprietate cu CFR Cluj. Sergiu Buș este un atacant care ne-ar putea ajuta să ne îndeplinim obiectivul, mai ales că este și sub 21 de ani”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani, pentru Monitorul de Botoșani.

Oficialul grupării locale este încrezător în șansele ca acest transfer să se realizeze mai ales că jucătorul, dorit cu insistență și de FCM Târgu Mureș, refuză să evolueze pentru echipa din Seria a II-a a eșalonului secund.

 

Pe aceeași temă