FC Botoșani l-a transferat pe Gheorghiu pentru un antrenament

27 Jan. 2012, 17:17 Bursa transferurilor
FC Botoșani l-a transferat pe Gheorghiu** pentru un antrenament

După ce în această dimineață, FC Botoșani reușea să-și asigure serviciile jucătorului Adrian Gheorghiu, de la FC Vaslui, până în vară, sub formă de împrumut, după masă, în urma demisiei lui Viorel Hizo de la echipa de Liga I, transferul fotbalistul de 31 de ani a căzut.

Adrian Porumboiu, finanțatorul FC Vaslui l-a chemat pe Adrian Gheorghiu înapoi la echipă cu toate că acesta se alăturase lui FC Botoșani în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc. Transferul mijlocașului ar putea totuși să se realizeze în cazul în care noul tehnician al vasluienilor nu-l va opri în lot pe Gheroghiu. „Gheorghiu a plecat din cantonamentul echipei de la Câmpulung fiind chemat la Vaslui de finanțatorul Adrian Porumboiu. La Vaslui am înțeles că va veni antrenor Sabău și dacă va avea nevoie de serviciile sale va rămâne sub comanda acestuia. În caz contrar el va face joncțiunea cu lotul nostru în Antalya”, a declarat Cornel Șfaițer pentru Monitorul de Botoșani.

Iată ce declara Șfaițer în momentul în care transferul lui Adrian Gheorghiu la FC Botoșani era perfectat. „Gheorghiu este un jucător bun, cu multă experiență competițională care a avut continuitate și a jucat la un nivel înalt. Este un transfer important pentru noi și sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Ne-am înțeles pentru un contract până în vară urmând ca dacă vom fi mulțumiți atât noi cât și el să prelungim acordul”.

Înainte să se transfere la FC Botoșani și să fie rechemat la FC Vaslui, Gheroghiu s-a pregătit în ultimele zile cu FCM Bacău.

27 Jan. 2012, 17:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă