FC Botoșani îi caută echipă lui Rohețki

10 Dec. 2011, 14:00 Bursa transferurilor
FC Botoșani îi caută echipă** lui Rohețki

Conform finanțatorului Valeriu Iftime, FC Botoșani l-ar putea împrumuta în această iarnă pe portarul Andrei Rohețki la o altă formație, unde să aibă șansa să apere constant. „Din cauza accidentărilor repetate Rohețki n-a prea apucat să apere în ultimii doi ani de zile, așa că cel mai bine pentru el ar fi să-i găsim o echipă unde să apere meci de meci și apoi să revină în curtea noastră”, a declarat Iftime.

Fostul portar al Cetății spune că înțelege poziția conducerii grupării botoșănene, mai ales că și el, la rândul său, își dorește să meargă la o echipă unde să fie titular. „Deocamdată nu este nimic sigur. Este adevărat că am convenit cu domnul Iftime că ar fi bine să merg sub formă de împrumut la o echipă poate mai mică, dar care îmi garantează prezența între buturi, însă până la urmă decizia finală o va lua antrenorul”, a precizat goal-keeperul în vârstă de 26 de ani.

Andrei Rohețki a ajuns astă vară la Botoșani de la Ceahlăul Piatra Neamț, însă din cauza unei accidentări la umăr n-a prins decât trei meciuri în actuala ediție de campionat.

Din lotul grupării de liga a II-a pregătite de Costel Orac mai fac parte în prezent portarii Vasile Prisacă și Vasile Curileac.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

10 Dec. 2011, 14:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă