FC Argeș s-a despărțit de încă un jucător. Va merge la una dintre primele clasate din Liga 2

După mijlocașul Sorin Tăbăcariu, care și-a reziliat contractul cu câteva zile înainte de reunirea lotului, iar apoi a semnat cu Aerostar Bacău, FC Argeș s-a mai despărțit de încă un jucător în această iarnă.

Portarul Andrei Ureche (20 de ani) nu va mai evolua la echipa piteșteană și în partea secundă a sezonului. Despărțirea dintre cele două părți s-a făcut pe cale amiabilă.

Achiziționat la începutul campionatului de la Academica Clinceni, goalkeperul originar din Pașcani în vârstă de 20 de ani a apărat poarta Argeșului în 15 partide, bifând 1350 de minute în acest sezon. Ureche a fost portarul din lot cel mai utilizat, Octavian Popescu apărând în doar șase jocuri.

Pentru partea a doua a sezonului, antrenorul Emil Săndoi va miza pe portarii Octavian Popescu (33 de ani) și Nicușor Grecu (26 de ani), iar în locul lui Andrei Ureche va fi adus un tânăr de la grupele de juniori ale clubului.

Din câte se pare, Ureche se va întoarce la Academica Clinceni, formație care se află deasupra Argeșului în clasament, pe locul 2, promovabil. Ilfovenii îi mai au în lot în acest compartiment și pe Octavian Vâlceanu (22 de ani) și pe Cristian Andrei (17 ani).

„FC Argeș îi mulțumește lui Andrei Ureche pentru munca depusă și îi urează mult succes!”, a anunțat clubul piteștean pe pagina sa de Faceebok.

Real Bradu, primul adversar din amicale

Altfel, FC Argeș, reunită de pe 14 ianuarie, va disputa sâmbătă primul meci amical din această perioadă de pregătire de iarnă. De la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Bradu, o va întâlni pe Real Bradu, liderul Ligii a IV-a Argeș, echipă antrenată de Cristian Negru.

În funcție de condițiile metro, meciul ar putea fi devansat cu o oră.

Echipa lui Emil Săndoi va mai juca pe 2 februarie cu Atletic Bradu, pe 6 februarie cu Academica Clinceni, pe 9 februarie cu Unirea Bascov, pe 13 februarie cu ACSO Filiași și pe 16 februarie, în deplasare, cu CSM Slatina.

Pe aceeași temă