Farul și-a împrumutat trei jucători la două echipe din Liga 3. Dinu așteaptă întăriri

Farul și-a împrumutat trei jucători la două echipe din Liga 3.** Dinu așteaptă întăriri

Conducerea echipei FC Farul a luat decizia de a împrumuta, până la finalul sezonului actual, trei fotbaliști din lot la două formații din Liga 3. Pentru un al patrulea jucător, mijlocașul Adrian Moroșanu, se caută soluții, în timp ce Costin Miron nu a fost oprit în lot.

Astfel, conform ziuaconstanta.ro, mijlocașul Valentin Ion și atacantul Silviu Igiroșanu au fost cedați echipei Delta Dobrogea Tulcea, pe care Farul a învins-o sâmbătă într-un amical, iar un alt mijlocaș, Caciandone Stere Dincă, va evolua din retur la Callatis 2012 Mangalia.
 
Pe de altă parte, astăzi, la Farul sunt așteptați doi mijlocași, deoarece tehnicianul Marian Dinu nu e mulțumit de lotul de care dispune în acest moment pentru a ataca play-off-ul. „Trebuie să facem curățenie și să transferăm. Avem urgent nevoie de patru-cinci jucători, care să intre imediat în echipă, să fie titulari, nu să completăm lotul. Cu grupul actual, Farul nu se poate bate la play-off. Jocul echipei suferă în toate compartimentele. Se vede clar că la marea majoritate a jucătorilor e lipsă de valoare. N-am văzut niciodată Farul atât de jos valoric”, spunea Marian Dinu la finalul testului de sâmbătă cu Delta Dobrogea Tulcea, câștigat cu 2-1.

Altfel, Farul va disputa astăzi, de la ora 12:00, pe propriul stadion, un amical cu echipa Înainte Modelu, ocupanta locului 7 din Seria a II-a a Ligii 3.

Pe aceeași temă