Farul s-a despărțit de doi titulari în 2016. Ambii jucători au cerut rezilierea contractelor

În ultimele trei etape rămase din campionatul Ligii 2 Farul Constanța nu va mai conta pe doi jucători care au jucat în majoritatea meciurilor din acest an. Mijlocașul Valentin Munteanu (26 ani) și portarul Răzvan Negrilă (20 ani), ambii împrumutați de la Pandurii, au cerut rezilierea contractelor din care mai rămăsese în jur de 20 de zile.

Negrilă s-a accidentat și a cerut să fie lăsat liber pentru a se reface, în timp ce Munteanu se însoară la finalul acestei săptămâni și este ocupat cu pregătirea acestui eveniment.

„Am fost de acord cu aceste cerințe în ideea în care obiectivul nostru secundar, promovarea, nu mai e posibilă. Negrilă este accidentat și a solicitat rezilierea contractului (jucătorul fiind împrumutat la noi până pe 15 iunie), pentru a merge să-și facă recuperarea, ca să fie apt la începutul noului sezon, la clubul său. În ce-l privește pe Vali Munteanu, acesta are nuntă pe 5 iunie și a solicitat să încheiem mai repede contractul. A spus că, oricum, nu putea veni în acea săptămână, pentru a se putea pregăti de eveniment. A avut o discuție cu Giani Nedelcu, expunându-i motivele cererii sale. A renunțat la orice pretenție legată de ultimul salariu, pentru că era la zi cu drepturile salariale. A obținut OK-ul. El mai avea în jur de 20 de zile de contract la Farul”, a spus Auraș Brașoveanu pentru Ziua de Constanța.

Astăzi, de la ora 18:00, Farul Constanța primește vizita liderului Rapid, în cadrul etapei a 8-a a Ligi 2.

11 meciuri a jucat Răzvan Negrilă pentru Farul în acest sezon de Liga 2

15 meciuri și 7 goluri sunt cifrele lui Valentin Munteanu în tricoul echipei Farul în acest campionat

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă