Farul l-a adus pe Curcă și testează un „scoțian”

17 Jan. 2012, 06:57 Bursa transferurilor
Farul l-a adus pe Curcă și** testează un

După o absență de aproape trei ani de la Farul, timp în care s-a aflat la Dinamo și la Unirea Urziceni, George Curcă a revenit la clubul constănțean cu gândul promovării, sperând să realizeze acest obiectiv chiar în sezonul de față. Ieri a efectuat primul antrenament alături de „marinari”.

„M-am întors cu gânduri mari, de a ne bate la promovare. Sperăm să realizăm acest obiectiv în acest an. Nu sunt de acord cu părerea că Farul e mai aproape de retrogradare decât de promovare. Ne vom face o echipă bună și ne vom lupta pentru primele locuri. Jucăm într-o serie strânsă, în care multe echipe au probleme. Depinde cum vom începe returul. Trebuie neapărat să legăm două – trei victorii. Sperăm să readucem și publicul în tribune. Cunosc foarte bine fanii Farului. Sunt buni cunoscători ai fotbalului și, în consecință, pretențioși. În momentul în care nu mai sunt rezultate, iar echipa nu prea joacă, se îndepărtează de stadion. Trebuie să avem asemenea evoluții încât să-i atragem din nou în număr mare alături de noi”, a declarat George Curcă.

„Va veni și rândul meu”

În vârstă de 21 de ani, Dumitru Copil a jucat în Scoția, la Heart of Midlothian, iar în România la UTA, Gloria Arad și FC Bihor. Jucătorul a fost și în atenția cluburilor FC Liverpool, Arsenal, Celtic Glasgow, Galatasaray sau Inter Milano, însă nu a prins vreun contract la aceste echipe. Acum încearcă să-i impresioneze pe antrenorii FC Farul, astăzi antrenându-se și el în premieră la Constanța.

„E o perioadă foarte grea pentru mine. Am petrecut doi ani acasă, la Arad, la UTA. unde nu m-am acomodat și nu am jucat prea mult. Dar va veni și rândul meu. Sper să rămân la Farul. Deocamdată am venit doar să fiu văzut de către antrenori. Dacă voi lăsa o impresie bună, atunci cu siguranță că voi rămâne. Nu prea am urmărit seria Farului, dar, dacă chipa din Constanța dorește promovarea, de ce să nu aibă șanse?”, a spus și Copil.

„Farul trebuie să promoveze”

„Am venit la Farul pentru că am un copil foarte mic în România și vreau să petrec cât mai mult timp alături de el și de familia mea. Cunosc Farul din Liga 1. S-a mai pus problema să mă transfer la această echipă, cu ceva timp în urmă, dar nu s-a realizat atunci mutarea. Constanța e un oraș frumos, iar echipa îmi place și ea. Trebuie să promoveze, iar eu vreau să dau totul pentru a o ajuta”, a declarat nigerianul Dino Eze, ajuns și el la FC Farul.

sursa: Sport 13

17 Jan. 2012, 06:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă