„Fanii mă imploră să revin la Gloria!”

25 Jul. 2009, 13:58 Bursa transferurilor
„Fanii mă imploră să revin la Gloria!

În 2007, cu Viorel Ion pe banca tehnică, Gloria Buzău izbutea să revină în Liga I după o pauză de 20 de ani. Atunci, cuplul Viorel Ion-Ilie Stan aducea fericirea în orașul din Crâng și se părea că, odată cu venirea finanțatorului Costel Bucur, Gloria va sta multă vreme pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

Nu a fost să fie, după doar două sezoane, Buzăul a retrogradat iar situația la club este mai mult decât critică.

 

În această perioadă de criză, Bucur nu pare decis să mai investească în Crâng, iar situația la nivelul băncii tehnice este în aer. Atât fanii, cât și Costel bucur s-au gândit la un singur nume pentru redresarea echipei: Viorel Ion. Problema este că tehnicianul nici nu vrea să audă de o revenire la Gloria, mai ales după ce a fost îndepărtat de la echipă la doar câteva etape de la promovarea în Liga I.

 

“Fanii au venit la mine într-o zi și m-au implorat să mă întorc și să salvez echipa. Dar le-am spus că nu se pune problema să revin. Nu mai vreau să aduc bani de acasă pentru Gloria și nici bătăile de cap nu îmi lipsesc. Cei care conduc echipa sunt responsabili de situația în care a ajuns Gloria. Și Costel Bucur a încercat să mă convingă, dar nu e loc de o întoarcere a mea. Sunt liniștit cu școala mea de fotbal și lângă familie”, a declarat Viorel Ion pentru www.liga2.ro.
 

 

articol scris de Daniel REMEȘ
 

25 Jul. 2009, 13:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă