Falub a refuzat Pandurii. Ștefan Nanu a fost ofertat și el: „Voi mai discuta după ședința AGA, să vedem ce se stabilește”

Falub a refuzat Pandurii.** Ștefan Nanu a fost ofertat și el:

Stabilit la Râmnicu Vâlcea, antrenorul Ștefan Nanu (48 de ani) a intrat și el în atenția conducerii echipei Pandurii Târgu Jiu, după refuzurile lui Adrian Falub și Eugen Neagoe. În condițiile financiare pe care le traversează gruparea retrogradată din Liga 2, șansele ca Fane Nanu să mergă la Târgu Jiu sunt reduse.

„Eu am doi copii mici, e greu să plec de acasă, plus că mi-am dat acordul pentru un alt proiect la Vâlcea. Vreau să preiau o grupă de copii. Voi mai discuta cu cei de la Pandurii după ședința AGA, să vedem ce se stabilește, dar știu că de acolo au plecat majoritatea jucătorilor cu experiență. Trebuie luat totul de la zero”, a spus, pentru Liga2.ro, Ștefan Nanu.

Originar din Filiași, fostul fundașul dreapta Ștefan Nanu a evoluat la Electroputere Craiova, Farul Constanța, Rapid București, Vitesse Arnhem, Steaua București și Oțelul Galați, iar la echipa națională a bifat șapte selecții. În cariera de antrenor a pregătit pe Minerul Motru, Minerul Costești, Farul Constanța și mai multe echipe de juniori din Olanda.

Fosta prim-divizionară s-a reunit luni la Târgu Jiu, fără antrenor și cu 22 de jucători, majoritatea dintre ei proveniți de la echipa a doua sau de la cea de juniori. Printre componenții din vechea gardă prezenți la antrenamente se mai regăsesc portarul Răzvan Stanca, fundașul Samson Nwabueze sau mijlocașul Rodemis Trifu. Antrenorul Flavius Stoican a plecat la CSM Poli Iași, împreună cu mijocașul Ionuț Cioinac. În plus, atacantul Yassin Hamed a semnat cu CFR Cluj, portarul Laurențiu Popescu s-a întors la CS U Craiova, Erico da Silva a ajuns la Astra Giurgiu, Adelin Pârcălabu va evolua la FC Voluntari, iar Olivian Surugiu și Sorin Bușu vor juca la Gaz Maten Mediaș.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă