Făgetul, 11 transferuri pe placul lui Marius Baciu

12 Mar. 2012, 21:12 Bursa transferurilor
Făgetul, 11 transferuri** pe placul lui Marius Baciu

Flacăra Făget și-a prezentat astăzi noile achiziții, echipamentul cu noul sponsor și ambițiile de viitor, într-o conferință de presă ținută în Timișoara, la baza sportivă a antrenorului Vali Velcea.

Formația din estul județului a reușit să dea adevărate lovituri la bursa transferurilor în această iarnă. L-a dat pe Sergiu Popovici la Vaslui, dar s-a întărit cu alți jucători veniți din Liga a II-a, precum Ghindaru, Pistol sau Furdean. Obiectivul pe termen scurt e crearea unei echipe solide pentru ca din sezonul următor echipa să se bată la promovare.

„În afara lui Vasile (Ghindaru) toți sunt tineri sub 24 de ani. Sperăm să dăm încă un jucător în Liga I după Popovici. La anul vrem să tragem la promovare, e greu din anul acesta, acum vrem să creăm o echipă puternică. Divizia C înseamnă altceva, am fost surprinși, de aceea cred că suntem numai pe 11”
, a declarat Marian Trăiculescu, președintele făgețenilor.

„Am ales jucători foarte tineri dar și doi jucători cu mai multă experiență pentru ca cei tineri să aibă curajul și plăcerea fotbalului. Ne dorim să creștem de la meci la meci, să ne exprimăm în câteva etape la un nivel cât mai bun. Planuri mari avem de acum, important e ca jocul să ne dea speranțe. Din primul minut al campionatului ne dorim maximum din ceea ce ne-am propus. Cred că vom fi o echipă de luat în seamă”, a spus și tehnicianul Marius Baciu, care a anunțat că „secundul” Flavius Boroncoi a decis să nu mai revină pe teren.

La fel ca Poli, gruparea din C5 e sponsorizată de o marcă cunoscută de apă minerală din Banat. Flacăra e susținută de asemenea și de autoritățile locale, care îl au în conducere pe vicepreședintele Claudiu Avramescu.

Lista celor unsprezece jucători noi ai Făgetului:

Prenume și nume postul și vârsta echipa de la care vine

Abiodun Olayeni mijlocaș 21 de ani Școlar Reșița
Alex Tau fundaș 20 ani Jiul Petroșani
Sorin Gavriș portar 22 ani Gaz Metan Mediaș via Turnu Măgurele
Andrei Țuculea fundaș 20 ani Gloria Arad
Călin Toma fundaș 20 ani Poli II
Valentin Furdean mijlocaș 24 ani Mureșul Deva
Gabriel Voicu mijlocaș 24 ani Victoria Brănești
Vasile Ghindaru mijlocaș 33 ani Poli Iași
Victor Pistol mijlocaș 21 ani Mureșul Deva
Narcis Laurențiu portar 18 ani LPS Banatul
Mohamed Zetoun atacant 22 ani Millenium Giarmata

Ultima achiziție a timișenilor e reprezentată de mijlocașul Gabriel Voicu, venit liber după retragerea Brăneștiului din Seria I a ligii secunde. „Unde merg eu se desființează echipa”, a glumit fostul „dac liber”. Gruparea pregătită de Marius Baciu se va deplasa sâmbătă la Giarmata pentru prima etapă a returului.

Sursa: Banat Sport

12 Mar. 2012, 21:12 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă