EXCLUSIV: Trabalka, noul „Țucudean” de la Dinamo

Proiectul New Dinamo continuă prin aducerea de noi tinere talente în curtea clubului dinamovist. Cel mai nou nume de pe listă este cel al lui Kevin Trabalka, un tânăr atacant venit de la UTA Arad, ajuns deja în cantonamentul de la Săcele al dinamoviștilor.

Juniorul arădean, care va împlini 18 ani pe 28 noiembrie, seamănă ca alură cu fostul atacant al lui Dinamo, revenit în vară la Standard, după ce a fost împrumutat în sezonul precedent în Ștefan cel Mare. Cu o înălțime de 1,84 metri, Trabalka a impresionat la UTA în ediția de campionat de abia încheiată, acolo unde a fost titular în ultimele cinci partide ale arădenilor.

Internațional de juniori U18, arădeanul a marcat o singură dată pentru UTA, chiar în meciul de debut în Liga 2, înscriind, din penalty (foto), golul de onoare în eșecul cu Metalul Reșița din 9 noiembrie 2013, scor 1-3.

Vă reamintim că Țucudean a semnat cu Dinamo pe când avea doar 19 ani, însă a fost lăsat împrumut la UTA pentru încă o jumătate de sezon, în care a marcat de 9 ori în 12 meciuri jucate pentru arădeni.

Articol scris de Cătălin MUREȘANU și Mihai ANDRIEȘ
Foto: SportArad

Pe aceeași temă