EXCLUSIV! Stelistul Mustață a ajuns la Severin

01 Mar. 2012, 18:56 Bursa transferurilor
EXCLUSIV!** Stelistul Mustață a ajuns la Severin

Declarat jucător liber de contract, fundașul dreapta Bogdan Mustață (foto, stânga) a semnat cu Gaz Metan Severin, pe doi ani și jumătate. „Am rezolvat și problema fundașului dreapta. Acum avem dublură și pe acest post. Am adus un jucător care în toamnă a jucat vreo 30 de minute în Europa League, în meciul Steaua București – Maccabi Haifa. În principiu, acesta este ultimul transfer, dar nu se știe niciodată ce jucători mai pot să apară”, a spus președintele Gheorghe Constantin.

După ce se despărțise în această iarnă de Alin Vigariu și Mihnea Firoiu, echipa severineană s-a văzut nevoită să-l reprofileze, în amicale, pe postul de fundaș dreapta, pe atacantul Patrian Trifu, în timp ce mijlocașul de bandă Alex Mirescu fusese și el retras în defensivă.

Mustață ar putea debuta vineri la Gaz Metan, în amicalul cu FC Caransebeș, programat la ora 14, pe Stadionul „Termo” din Severin.
În turul campionatului, Bogdan Mustață n-a bifat niciun meci pentru Steaua, fiind utilizat în competiția internă doar în eșecul de la Timișoara (0-2), din optimile Cupei României.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

01 Mar. 2012, 18:56 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă