EXCLUSIV: Severinul i-a luat bătăușul Olimpiei!

28 Jun. 2012, 00:34 Bursa transferurilor
EXCLUSIV:** Severinul i-a luat bătăușul Olimpiei!

Dan Gavrilescu (25 ani), fostul mijlocaș dreapta al Olimpiei Satu Mare a semnat în această seară pe doi ani cu CS Turnu Servin, echipă nou promovată în Liga I. Gavrilescu a mai avut experiența Ligii I pe vremea când avea 18 ani și a jucat la Gloria Bistrița, timp de doi ani. Între 2009-2011 a evoluat pentru Șimleul Silvaniei, iar din iarna anului 2011 a jucat la Olimpia Satu Mare.

În cursul săptămânii trecute, Gavrilescu a plecat în proble la Severin și după doar câteva zile l-a convins pe Marian Bondrea că merită să rămână la echipă. Mijlocașul a semnat un contract pe doi ani!

De amintit este faptul că în primăvară, Dan Gavrilescu l-a bătut pe fiul fostului mare portar al Stelei, Zoltan Ritli, fapt care i-a adus scoaterea temporară din lotul Olimpiei și mari penalități financiare. „Sunt foarte fericit că am refăcut pasul acesta în prima liga. Cred că mă aflu la vârsta la care am dobândit maturitatea necesară să disting răul de bine și să nu mai repet greșelile din trecut”, a declarat mijlocașul Severinului, Dan Gavrilescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Articol scris de Veronica HODAS
Foto: Sătmăreanul

28 Jun. 2012, 00:34 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă