EXCLUSIV Dinamo vrea să-l aducă pe noul Bărcăuan. Țintă din liga secundă pentru „câini”

EXCLUSIV Dinamo vrea să-l aducă pe noul Bărcăuan.** Țintă din liga secundă pentru

Dinamoviștii încearcă să se întărească pentru sezonul viitor, iar politica de transferuri este simplă: se caută jucători liberi de contract sau pentru care să nu se plătească sume foarte mari. În aceste condiții, șefii „câinilor” sunt foarte aprope să obțină semnăturile portarului Traian Marc (31 de ani) și mijlocașului central, Francisco Wanderson Miranda (24 de ani), ambii de la retrogradata Corona Brașov.

Pe lista conducerii din „Ștefan cel Mare” se mai află și fundașul Narcisse Bambara (24 de ani)  de la Chiajna, liber de contract în vară, dar și atacantul brazilian Wellington (27 de ani). În cazul vârfului, negocierile vor fi mult mai dificile, acesta având contract încă un sezon cu formația ilfoveană. Pentru a-l ceda, șefii Concordiei vor peste 300.000 de euro, plus procente dintr-o eventuală revânzare.

„Are forță și poziționare”

ProSport a aflat o nouă țintă a „câinilor”. Este vorba de un fotbalist care este foarte aproape să semneze cu echipa antrenată de Flavius Stoican, jucător care în prezent evoluează în eșalonul inferior. Este vorba de fundașul dreapta Marian Anghelina (23 de ani, foto), jucător care are o poveste interesantă.

Până în acest sezon, fotbalistul de la la FC Olt evolua ca vârf, însă din lipsă de soluții, antrenorul l-a reprofilat fundaș dreapta. Mutarea a avut același efect cu cea a lui Ioan Andone, în trecut, „Fălcosul” transformându-l pe Cosmin Bărcăuan din atacant în fundaș central. Din acel moment, „Bărcă” nu a mai părăsit noua sa postură și s-a retras peste ani buni din cariera de fotbalist ca stoper. Anghelina este monitorizat de mai multe luni și a lăsat o părere foarte bună.

„Are forță și poziționare. Este un fotbalist care ar putea să se impună în Liga 1, mai ales că joacă pe un post în care nu există foarte multe variante în fotbalul nostru”, au spus șefii „câinilor”.

21 de meciuri a bifat Anghelina pentru FC Olt în acest sezon, atacantul reprofilat în fundaș reușind să înscrie de două ori

Articol scris de Cătălin MUREȘANU

Pe aceeași temă