EXCLUSIV: Dinamo transferă din nou din Liga a III-a: Istrofor de la Zagon!

EXCLUSIV: Dinamo transferă din nou din Liga a III-a:** Istrofor de la Zagon!

Într-un moment în care se vorbește de despărțirea de Luchin și Curtean din cauza salariilor mari pe care le au la Dinamo, gruparea din Ștefan cel Mare face economii și în ceea ce privește noile achiziții. Astfel, în departamentul defensiv a revenit Asanovic, care a evoluat sub formă de împrumut la Corona Brașov, dar a fost adus și un tânăr fundaș din Liga a III-a, care poate evolua și la închidere.

Istrofor a venit de la FC Zagon

În vârstă de 23 de ani, pe care îi va împlini la finalul lunii, pe 31, Mihai Istrofor a evoluat în tur la FC Zagon, una dintre revelațiile seriei a VI-a din Liga a III-a. Înaltul fundaș central, originar din Brașov, se numără printre jucătorii importanți care au părăsit în această iarnă gruparea din Covasna din cauza problemelor financiare ale acesteia. De-a lungul carierei, Istrofor a mai evoluat la Forex Brașov și FC Maramureș U Baia Mare

Mardare, pe picior de plecare

Și dacă tot suntem la capitolul defensivă, Dinamo este pe cale să se despartă de Ștefan Mardare. Fundașul de 26 de ani a evoluat în acest sezon doar la echipa a doua a clubului din Ștefan cel Mare, acolo unde a fost folosit în 12 meciuri fără a marca. În schimb, el a primit un cartonaș roșu în meciul cu Viitorul Municipal Craiova, atunci când și-a lăsat echipa în zece pentru aproape 40 de minute.

Vă reamintim că în această iarnă, au mai venit la Dinamo și alți doi jucători care au evoluat în tur în ligile inferioare: Velici (Ceahlăul II) și Cioinac (ASA Tg. Mureș, împrumut de la Fortuna Poiana Câmpina)

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă