EXCLUSIV | Dan Alexa continuă transferurile la Astra cu un promițător fotbalist din Timișoara. În ultimul sezon a jucat la ambele Poli

Astra continuă mutările după reunire. Pe lângă transferurile deja oficializate ale lui Florentin Matei, Gheorghi Kitanov și Goodness Ajayi, clubul clasat pe locul 5 în ediție precedentă a Ligii 1 e pe cale să aducă în lot și un jucător care să se încadreze la categoria Under 21. Echipa din Giurgiu, care care stă cantonamată și se antrenează la Ploiești are ca și bifată înțelegerea cu tânărul Radu Motreanu, pe care noul antrenor Dan Alexa îl știe de la Timișoara.

Fundașul dreapta care pe 22 iunie va împlini 21 de ani va mai fi eligibil încă un sezon U21. Motreanu s-a format la ACS Poli și mai aparține de clubul aflat în insolvență și retrogradat în Liga 3, astfel că la Astra va ajunge sub formă de împrumut. Fotbalistul este fost internațional de juniori și a jucat la seniori la trei echipe. Pe lângă Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, a mai jucat la ASU Politehnica și ACS Poli.

Sezonul recent încheiat l-a început la ACS, pentru care a jucat 16 meciuri, dintre care 13 ca titular. Apoi, a mers împrumut la ASU, unde a prins opt partide, șapte ca titular.

Motreanu se va antrena și el cu Astra și va pleca în cantonamentul din Slovenia al echipei.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă