EXCLUSIV! Bălace lasă Severinul pentru Timișoara!

28 Aug. 2012, 20:26 Bursa transferurilor
EXCLUSIV! Bălace** lasă Severinul pentru Timișoara!

După ce echipa severineană i-a reziliat astăzi contractul antrenorului Marian Bondrea, fundașul Silviu Bălace a decis să părăsească malul Dunării. „A fost dorința jucătorului să plece”, au spus reprezentanții nou-promovatei CS Turnu-Severin.

Dacă Bondrea nu știe pe ce drum o va lua, Bălace și-a găsit repede alt angajament, urmând să semneze cu noua ACS Poli Timișoara, alături de care speră să revină vara viitoare în Liga I. Atât Bondrea, cât și Bălace, nu au dorit să comenteze despărțirea de CS Turnu Severin.

În acest moment, oficialii clubului oltean poartă ultimele negocieri cu Liviu Ciobotariu, care la ora 18 ar trebui să conducă primul antrenament la malul Dunării.

UPDATE 18.30: Ciobotariu i-a lăsat pe olteni cu ochii-n soare! Deși oficialii clubului oltean credeau că s-au înțeles la prânz cu Liviu Ciobotariu, fostul tehnician de la Dinamo nu s-a prezentat la antrenamentul de la ora 18 al echipei severinene! Reprezentanții nou-promovatei l-au așteptat, în zadar, mai bine de un sfert de oră pe Ciobotariu în fața Stadionului Municipal, iar în momentul în care au realizat că noul antrenor nu are de gând să-și facă apariția, secundului Florin Pârvu i-a fost încredințat să conducă și ședința din această seara. Tot astăzi, la prânz, CS Turnu Severin reziliase contractul cu Marian Bondrea

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

28 Aug. 2012, 20:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă