EXCLUSIV: ASA a mai luat patru jucători! Băcilă, Bejan, Fejer și Amauri sunt prezentați azi!

EXCLUSIV: ASA a mai luat patru jucători!** Băcilă, Bejan, Fejer și Amauri sunt prezentați azi!

Una dintre cele mai active echipe de Liga a II-a pe piața transferurilor este de ASA Târgu Mureș. Ocupanta locului 5 la finalul primei părți a sezonului curent a mai legitimat oficial astăzi alți patru jucători, pe care îi va prezenta de la ora 13 în cadrul unei conferințe de presă.

Bejan, ultima noutate absolută!

Dacă despre Băcilă, liga2.ro v-a anunțat de câteva zile că va semna cu ASA, iar Fejer și Amauri s-au aflat în cantonament cu echipa și în Turcia, în schimb marea noutate o constituie Florin Bejan (foto). Fundașul care va împlini 23 de ani pe 28 martie vine din Liga I, acolo a fost unul dintre oamenii de bază ai FC Viitorul în turul campionatului. Pentru echipa lui Hagi, jucătorul care și-a făcut junioratul la Steaua a adunat în acest sezon 924 de minute în 12 meciuri. Bejan poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca fundaș central.

Fejer și Amauri au primit credit

Ceilalți doi jucători care au semnat azi cu ASA sunt portarul Bela Fejer și atacantul Amauri. Înainte de a fi semnați, cei doi au mai dat un ultim test, dacă se poate spune așa, în cantonamentul din Antalya. Fejer – născut pe 11 mai 1995 vine de la FC Zagon, acolo unde a stabilit în tur un record incredibil – 720 de minute de invincibilitate. Brazilianul Amauri (32 de ani) a venit la ASA încă de la începutul lunii decembrie, dar a fost în probe până acum, oficialii clubului mureșean nedorind să se hazardeze cu transferul său. Autorul a șase goluri în amicale, brazilianul a impresionat și prin tripla reușită în amicalul cu echipa U19 a lui Șahtior Donețk.

Dar iată și lista completă a transferurilor făcute de ASA în această iarnă: Bejan (Viitorul), Fejer (Zagon), Amauri (Brasilia), Băcilă (Pandurii), Hora, Voiculeț, Sepsi (împrumutați de la  CFR Cluj), Tomozei (Metalul Reșita), L. Turcu (liber), Ologu (Astra), Verdeș (Gloria Buzău), Ugocian (Sc. F. Marcel Băban), Ceaca (Sănătatea Cj), N’Doye (Săgeata)

14 jucători au fost achiziționați de ASA în această iarnă

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Laurentiu MICH
 

Pe aceeași temă