EMOȚIONANT | Zeci de copii au mers la antrenamentul UTA-ei pentru a-și lua la revedere de la Dennis Man. „A fost o zi de neuitat pentru toți”

Vestea că Dennis Man a fost transferat de UTA Bătrâna Doamnă la Steaua a produs momente de emoție în această dimineață la clubul arădean.

Clipele în care jucătorul utist a venit la antrenamentul condus de Roland Nagy pentru a-și lua la revedere de la coechipieri și antrenori a fost urmărit și de câțiva mici suporteri. Clubul din Liga 2 și-a deschis astăzi porțile pentru câteva zeci de copii, care, prin intermediul asociației Cetatea Voluntarilor, au venit să-i urmărească la treabă pe jucători. Ziua porților deschise a coincis și cu momentul în care Dennis Man și-a luat „la revedere” de la colegii săi, iar cei mici s-au bucurat de câteva clipe lângă el.

„A fost o zi de neuitat pentru toți”, a povestit directorul general utist Codru Grădinariu. Cei mici au intrat pe teren, s-au jucat împreună cu fotbaliștii și au povestit cu ei. Iar în timp ce utiștii începeau antrenamentul, copiii au primit suc și ciocolată și, la sfârșit, a urmat sesiunea de poze și autografe, scrie site-ul oficial al UTA-ei.

Antrenorul Roland Nagy și directorul Codru Grădinariu i-au mulțumit, în numele echipei, tânărului fotbalist pentru tot ce a făcut în anii petrecuți la UTA și i-au transmis să rămână modest în comportament și eficient pe teren. Dennis a părăsit apoi gazonul în aplauzele întregii echipe, care i-a transmis multă baftă pe noul drum.

Foto: UTA Arad
 

Pe aceeași temă